További szolgáltatásaink

Diamond Lock váltózár 5 év Garanciával

Rendkívül egyszerűen használható és mégis tökéletesen biztonságos. Vásároljon közvetlenül a gyártótól, hogy a szakszerű beépítés garantált legyen és emellett a legjobb áron vásárolhasson.

GT ALARM riasztó

Olaszország vezető autóriasztó gyártójának terméke. Can-Bus rendszerrel kompatibilis.

SzimTech motortérzár

A SzimTech motortérzár a riasztó, a bénító, a gyújtásvezérlő egységek motortérbe szerelt részeit a riasztó bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskulcs kivétele után egy nagyon jól záródó-csak komoly roncsolással feltörhető fém dobozba zárja.

 

Ülésfűtés

CSH 1 – Kitűnő minőségű gyári üléshuzat alá építhető univerzális karbonszálas ülésfűtés szett, kétfokozatos termosztátos szabályozással.

 

Tolatóradarok

Jó minőségű tolatóradar a GT-től

Szélvédők/üvegfelületek “gravírozása”/jelölése

A szélvédő jelölés kiváló kiegészítője a gépjárművédelemnek, mert már első látásra sejteti, hogy ez az autó nem védtelen.

 

Klímatisztítás

Nagy teljesítményű, ózongenerátoros eszközt használunk. FONTOS: az ózonos tisztítás NEM CSAK a klímarendszert, hanem az autó teljes belső kárpitozását is tisztítja, fertőtleníti, szagtalanítja.

 

OBD blokkolás

Az OBD az a csatlakozó, melyen keresztül a márkaszerviz és mindenki, akinek eszköze van hozzá, hozzáférést kap az autó belső rendszeréhez.

 

 

UV jelölés

Belegravírozható a gépjármű alvázszáma az összes üvegbe és a karosszériaelemek belső felületére, opcionálisan a lámpákba is.